Zdravie

Vegánstvo je stále obľúbenejšie. Kde však kúpiť vegánske doplnky stravy?

Odklon od živočíšnej stravy je rozhodne budúcnosť. Vegáni sú nám dnes dobrým vzorom, že to ide. A budúcnosť v ňom vidia aj firmy dodávajúce vitamíny a minerály v podobe doplnkov stravy. Napriek tomu, že je dnes v populácii vegánstvo a vegetariánstvo zastúpené iba 4 %, firmy, akou je Naturvita, už teraz svoje doplnky stravy prispôsobujú tomu, aby boli vhodné aj pre vegánov.

Česká spoločnosť Naturvita je známy výrobca doplnkov stravy s vysokou kvalitou, pritom za veľmi ekonomické ceny. Produkty sa predávajú aj u nás, na Slovensku. Distribuuje ich sem Happy Trade a kúpite ich na Greenlike.sk. Ktoré určite neprehliadnuť?

Hit pre krásne vlasy, pokožku aj nechty

Jednou z vlajkových lodí portfólia spoločnosti je Biosil. S tým, že sú vlasy korunou krásy, určite bude súhlasiť každý. A práve Biosil pre vlasy a nechty 60 tabl. obsahuje zložky, ktoré nám k dobrým vlasom dopomôžu. Podobne ako k peknej a zdravej pokožke a nechtom. Produkt obsahuje Biotin (vitamín H, kyselinu pantothenovú a oxid kremičitý. Vďaka tomu zloženiu dokáže prípravok taktiež znížiť mieru únavy a vyčerpania, či vďaka zinku podporiť funkcie nášho imunitné systému.

Vitamíny a minerály pre vegánov

Vegánskych doplnkov stravy však Naturvita dodáva viac. Celkom 12 produktov z portfólia sa honosí registrovaným symbolom v EU: V-Label. Ochranná známka označuje produkty vhodné pre vegánov a nájdete ju vždy aj na obale výrobku.

Ktorý z vegánskych výrobkov ešte neprehliadnuť?

Určite v dobe koronavírusovej pandémie neprehliadnite pomocníkov imunitného systému. Nech už je to Vitamin B12 60 tabl. či Selén Forte 60 tabl. Dôležitým minerálom, ktorý vegánom často chýba je železo. Aj tento minerál dodáva Naturvita v prevedení pre vegetariánov. Doplnok stravy Železo Plus obsahuje okrem železa aj kyselinu listovú v podobe folátu a vitamín B12. Je to ideálna kombinácia pre vegánov.

Add Comment

Click here to post a comment

Ořechy
Ořechy